logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890

از چه مواد و وسایلی برای تولید کامبوجا ارگانیک باید استفاده کرد؟

از چه مواد و وسایلی برای تولید کامبوجا ارگانیک باید استفاده کرد؟

نوشابه کومبوچا فرآورده ای تخمیری است که توسط قارچ کومبوچا تولید می شود. یکی از ترکیبات مهم آن که در سم زدایی از بدن و جلوگیری از سرطان نقش مهمی دارد اسیدگلوکورونیک است. گروهى از پزشکان و پژوهشگران براساس شواهد و آزمایش هاى انجام شده بر روى قارچ کومبوچا اعلام کرده اند که این قارچ به دلیل ترکیبات خاص و دارا بودن “اسید گلورونیک” نه تنها مانع از سرطانى شدن سلول ها مى شود بلکه رشد سلول هاى سرطانى را نیز متوقف مى سازد.

  • ظروف سرامیکی: اگر میخواهید کامبوچا را در یک ظروف سرامیکی قرار دهید، مطمئن شوید که ظرف دارای لعاب  برای جلوگیری از تماس احتمالی با سرب داشته باشد.
ظروف چینی:این نوع از ظروف گزینه مناسبی برای رشد کمبوجا است ولی مطمعن شوید که نوع ظرف از نگه داری مواد غذایی پشتیبانی میکند و مواد درجه یک ساخته شده است.
  • ظروف شیشه ای:شیشه بهترین گزینه برای تخمیر کامبوچا است.نه تنها به واکنش اسیدی کامبوچا واکنش نمی دهد بلکه در هنگام تماس با محلول کامبوچا خورده نشده و حاوی مواد شیمیایی که در تولید ظروف پلاستیکی استفاده می شود نیست.
  • ظروف شیشه ای قیمت آن ارزان است و به راحتی تو هر خونه ای پیدا میشه.

 

ظروف های شیشه ای در اندازه های مختلف بسته به میزان تولید میتوانید از شیشه های مربایی  استفاده کنید توجه داشته باشید هرچقدر دهانه ظرف بازتر باشد رشد بهتر نوشیدنی و قارچ بیشتری خواهید داشت.مطمعن شوید که قسمت داخلی شیشه از جنس فلز نباشد زیرا فلز به قارچ کامبوجا اسیب می رساند.

از چه چیزی باید اجتناب کرد؟

  • فلز:فلز   به طور کلی برای  کامبوچا مضر است. تنها استثنا ممکن است فولاد ضد زنگ باشد. البته برخی از مشتریان در تولید کمبوجا با استفاده از ظروف فلزی موفق بوده اند.
  • کریستال: از آنجا که کریستال حاوی سرب است، توصیه نمی کنیم از ظروف کریستالی برای تولید نوشیدنی کامبوجا استفاده کنید.
  • پلاستیک: ما استفاده از ظروف پلاستیکی برای تخمیر کامبوجا توصیه نمی کنیم. پلاستیک به راحتی آسیب می بیند و در تماس با پلاستیک می تواند باکتری های خارجی را مهار کند. پلاستیک هایی که از مواد مفید و خوراکی نیز تشکیل شده اند ممکن است حاوی مواد شیمیایی نامطلوب باشد که می تواند برای کامبوچا SCOBY مضر باشد.

از چه سایزی از ظروف استفاده کنیم؟

شما می توانید کامبوجا را در هر سایز از ظرف رشد دهید بطوری که فضای کافی برای برا نگه داری تمام مواد ضرروی برای تخمیر را داشته باشد.زمانی که ظرف مورد نظر را انتخاب کردید در نظر داشته باشید که برای تکمیل رشد محلول و رسیدن آن به بازه زمانی ۷ تا ۳۰ روز نیاز است بنابراین ظرف شما به اندازه کافی بزرگ باشد چون مقداری از محلول توسط باکتری ها خورده شده و همچنین بخار می شود.به اندازه کافی نوشیدنی تولید کنید تا برای نوشیدن و استارتر برای دفعات بعد تولید نوشیدنی کامبوجا داشته باشید.

توجه به دهانه ظرف کامبوجا

از انجایی که سطح بیشتر دهانه ظرف کامبوجا تاثیر مستقیمی بر سرعت تخمیر دارد باید به دهانه ظرف توجه کنید.
دم با یک سطح قطر ۹ اینچ به طور قابل توجهی سریعتر از دمیدن با سطح قطر ۳ اینچ است. در حالی که ممکن است وسوسه کننده است که سرعت فرآیند تخمیر را با استفاده از یک ظرف با یک سطح بزرگتر افزایش دهید، سریعتر لزوما بهتر نیست .
عمل تخمیر کامبوجا با یک ظرف با دهانه یک ۱۰ سانتی متر مربع سریع تر از تخمیر با یک ظرف با دهانه ۵ سانتی متر مربع است که این ممکن است وسوسه کننده باشد اما همیشه تخمیر سریع خوب نیست!با عین حال توصیه بر این است که دهانه ظرف بزرگ باشد در این حالت قارچ بیشتری پرورش می یابد.
اگر کمبوچای شما به  سرعت تخمیر شود، نوشیدنی ممکن است طمع سرکه بگیرد که باید زودتر در محل سرد یا یخچال و داخل بطری نگه داری کنید و یا مجدد به آن چای شیرین اضاف کنید. به طور خلاصه، توجه داشته باشید که اندازه سطح ظرف ممکن است بر میزان کمبود مواد غذایی قارچ تأثیر بگذارد زیرا قارچ بیشتری در سطح تشکیل شده برای مصرف مواد مغذی باهم رقابت می کنند برای پی بردن به این گزینه می توانید هر روز مقداری از نوشیدنی را بچشید هر زمان نوشیدنی شما مزه سیب ترش گرفت اماده استفاده است.

درپوش سطح ظرف کامبوجا

برای جلوگیری از ورود حشرات به داخل نوشیدنی و آلوده شدن آن باید از در پوش برای نوشیدنی کامبوجا استفاده کرد.در انتخاب نوع در پوش به نکات زیر توجه داشته باشید.
  • یک پارچه تمیز توری مانند که امکان انتقال هوا را بخوبی داشته باشد و همچنین ریز بافت باشد که حشرات ریز نتوانند از آن عبور کنند به همراه یک کش برای دور دهانه می تواند بهترین گزینه باشد.
  • از پارچه های بافتنی که دارای بافت های درشت هستند استفاده نکنید زیرا حشرات می توانند از آنها عبور کنند.
بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت