logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890

انواع روش های طعم دار و شیشه کردن نوشیدنی چای کامبوجا

یکی از بزرگترین مزایای استفاده از کوموچا در خانه توانایی طعم دار کردن نهایی نوشیدنی با مواد طبیعی و میوه های دلخواه شما است.

با انتخاب نوع چای،تغییر زمان تخمیر و یا افزودن طعم دهنده ها شما می توانید طعم و عطر نوشیدنی کامبوجا را تغییر دهید.

در آموزش زیر ما به شما یاد میدهیم که با چه روش هایی می توانید نوشیدنی کامبوجا را طعم دار کنید یا از چه موادی که نوشیدنی را خوش طعم می کند استفاده کنید.

۳ مرحله برای طعم دار کردن نوشیدنی در پیش رو دارید:

۱-تغییر نوع چای

نوع چایی که در آماده سازی مواد کامبوجا استفاده می کنید میتواند راهی برای تغییر طعم نوشیدنی باشد استفاده از چای های عطری،چای ترش،چای سبز و انواع مختلف دمنوش ها طعم تازه ای به نوشیدنی می دهد.شایان ذکر است استفاده از دمنوش یا  انواع چای مانند روش تهیه کامبوحا است و باید انها دم کرده و دم کرده انرا به مواد اولیه نوشیدنی اضاف کرد.

۲-تغییر در زمان تخمیر

 مدت زمان بیشتر تخمیر باعث ایجاد نوشیدنی اسیدی تر و شیرینی کمتری خواهد شد(در نهایت نوشیدنی نوعی سرکه کامبوجا خواهد شد).توصیه ما این است که زمان تخمیر بین ۷ الی ۳۰ روز بسته به طعم نوشیدنی که دوس دارید باشد.

   نکته:بعد از ۷ روز نوشیدنی را بصورت دوره ای بچشید،از یک قاشق غیر فلزی استفاده کنید و از گوشه ظرف مقداری نوشیدنی بردارید و مزه آنرا تست کنید.زمانی که مزه نوشیدنی به میزان اسیدی یا شیرینی مورد علاقه شما رسید،قارچ را بردارید و نوشیدنی را برای تخمیر دوم داخل بطری شیشه ای سر بسته بریزید.

۳-افزودن طعم دهنده ها و میوه ها

بعد از تکمیل تخمیر اولیه و برداشتن قارچ از داخل محلول می توانید طعم دهنده مورد علاقه خود را به نوشیدنی اضاف کنید.

اگر شما تصمیمم به این داشته باشید که نوشیدنی کامبوجا خودتون رو طعم دار کنید چند راه دارید اول اینکه میتونید بلافاصله طعم خاص خودتون رو با اب میوه ها یا طعم دهنده ها بسازید و میل کنید دوم اینکه میتونید تخمیر دوم رو انجام بدید،به این صورت که با افزودن پوره میوه ها و یا دمنوش ها به نوشیدنی نهایی و شیشه کردن آن عمل تخمیر برروی طعم دهنده نیز انجام شده و گازدار خواهد شد.این عملیات ممکن است چند روز طول بکشد تا شیشه کاملا گازدار شود.

این مطلب را از دست ندهید!  8 خاصیت نوشیدنی شگفت انگیز کامبوجا

از میوه ها و آب میوه ها و سبزیجات و ادویه ها برای طعم دار کردن نوشیدنی کامبوجا می توانید استفاده کنید.

میزان استفاده از طعم دهنده ها برای طعم دار کردن نوشیدنی کامبوجا:

اگر از میوه های تازه،یخ زده،خشک شده استفاده می شود درصد ۱۰-۳۰%میوه استفاده شود و ۷۰-۹۰%نوشیدنی کامبوجا

در صورتی که از آب میوه استفاده می کنید از ۱۰-۲۰% آب میوه و ۸۰-۹۰%نوشیدنی کامبوجا برای طعم دار کردن نوشیدنی استفاده کنید.

در صورت استفاده از دمنوش های گیاهی یا ادویه جات به دلیل تغییر در ترکیبات و متفاوت بودن گیاهان در این روش باید امتحان کنید و ببینید چه میزان مناسب است.

برای امتحان عصاره گیاهان و طعم دهنده ها مثل وانیل و…با ۱/۴ قاشق چای خوری در یک فنجان امتحان کنید تا طعم مورد پسند حاصل شود.به خاطر داشته باشد تغییر عطر و طعم در تخمیر دوم ادامه خواهد داشت.

ایده های طعم دار کردن نوشیدنی کامبوجا

دستوالعمل بطری کردن نوشیدنی کامبوجا

 

مرحله به مرحله

قارچ را از محلول کامبوجا رسیده برمیداریم.

طعم دهنده مورد علاقه خود را اضاف کنید.

نوشیدنی را داخل بطری های شیشه دارای قفل هوا بریزید و چند سانتی متر قسمت بالای شیشه را خالی بگذارید.

بطری را در دمای اتاق به مدت ۲-۱۴روز به حال خود رها کنید تا عملیات تخمیر و گاز دار شدن انجام شود.

زمانی که فرایند تخمیر دوم کامبوجا انجام شد در صورت تمایل میتوانید نوشیدنی را از صافی رد کنید تا لرد های آن گرفته شود.مجدد شیشه کنید و در یخچال نگه داری نمایید..

طمع های دیگه ای که میتونه نوشیدنی کامبوجا شما رو خوشمزه کنه!

–   زغال اخته و دارچین
–  توت و زنجبیل تازه یا آب نبات
–  توت فرنگی و ریحان
–   گیلاس و عصاره بادام
–   گلابی و عصاره بادام
–  آب سیب و دارچین
–   آب لیمو یا لیمو و زنجبیل تازه
–  آب آناناس، آب نارگیل و عصاره نارگیل
–   لوبیای وانیلی (جداشده) یا عصاره وانیلی
–   ادویه جات کدو تنبل
–   زنجبیل تازه یا شکلات
–   شیره نارگیل
–   اسطوخودوس و بابونه

نوشیدنی حاصل از این مواد را بصورت ترکیبی با نوشیدنی پروبیوتیک کامبوجا بصورت نصف -نصف ترکیب نمایید.

نوشیدنی حاصله را توسط تخمیر دوم گاز دار نمایید.

چرا تخمیر دوم کامبوجا؟

مزایای زیادی در تخمیر دوم نوشیدنی طعم دار شما وجود دارد.

تخمیر دوم باعث ایجاد طعم و عطر عمیق تر و جذاب تر در نوشیدنی خواهد شد.علاوه بر آن اگر در یک بطری شیشه ای سر بسته قرار داشته باشد در طول تخمیر دوم دی اکسید کربن تولید شده در نوشیدنی باقی می ماند این باعث میشود که یک کامبوجا طعم دار میوه ای طبیعی بدست بیاید.

توجه کنید برای تخمیر دوم از بطری های شیشه ای چوب پنبه دار یا محافظ دار برای بسته شدن کامل و عدم خروج هوا استفاده کنید.

انتخاب بهتر در گازدار کردن کامبوجا استفاده از یک بطری با درب قفل دار است که عمل گازدار کردن را به نحوه احسنت انجام میدهد و خطر ترکیدگی و خواص مضر ترکیب نوشیدنی با بطری های پلاستیکی را ندارد.این شیشه بزودی در سایت کامبوجا دات آی ار موجود خواهد شد.

قبل از استفاده از این نوع از بطری ها چک  کنید تا بطری ترک یا نقص نداشته باشد که موجب ترکیدن شیشه نشود.

همچنین قفل درب را کنترل کنید به خوبی بسته شده باشد.در آخر پیشنهاد میکنیم هر روز درب بطری را کمی باز کنید تا گاز اضافی خارج شود.

مدت زمان تخمیر دوم نوشیدنی چقدر است؟

بطور کلی قائده خاصی برای مدت زمان تخمیر دوم وجود ندارد در حالت کلی ما پیشنهاد میکنیم به نوشیدنی کامبوجا بطری شده اجازه دهید تا تخمیر را در ۲ الی ۱۴ روز انجام دهد.

مدت زمانی که شما به نوشیدنی فرصت می دهید تا تخمیر دوم را انجام دهد بستگی به نوع طعم دهنده ای که شما اضافه کردین دارد.نوع طعم دهده اضاف شده یا دمای محیط در روند تخمیر دوم تاثیر می گذارد.

دمای بالاتر محیط باعث افزایش سرعت تخمیر و گازدار شدن نوشیدنی خواهد شد.با قرار دادن شیشه کامبوجا در محیط گرم به تخمیر دوم سرعت ببخشید.

همچنین اگر برای طعم دار کردن نوشیدنی از آبمیوه ای استفاده کرده باشین که شیرین تر باشه یا به نوشیدنی شکر اضافه کرده باشین باعث میشه باکتری های نوشیدنی غذای بیشتری برای خوردن داشته باشن و این باعث میشه سرعت تخمیر و تکمیل روند رشد باکتری ها و نوشیدنی بیشتر بشه.

تست رسیدن نوشیدنی در تخمیر دوم با استفاده از مزه کردن

بهترین راه برای بررسی اینکه کامبوجا شما رسیده است یا نه مزه کردن آن است.مزه کردن نوشیدنی بصورت روزانه همچنین روش خوبی است که گاز اضافی موجود را خارج کنید-این کار همچنین برای جلوگیری از ترکین شیشه مفید است!

دستوالعمل بطری کردن نوشیدنی کامبوجا

مرحله به مرحله

قارچ را از محلول کامبوجا رسیده برمیداریم.

طعم دهنده مورد علاقه خود را اضاف کنید.

نوشیدنی را داخل بطری های شیشه دارای قفل هوا بریزید و چند سانتی متر قسمت بالای شیشه را خالی بگذارید.

بطری را در دمای اتاق به مدت ۲-۱۴روز به حال خود رها کنید تا عملیات تخمیر و گاز دار شدن انجام شود.

زمانی که فرایند تخمیر دوم کامبوجا انجام شد در صورت تمایل میتوانید نوشیدنی را از صافی رد کنید تا لرد های آن گرفته شود.مجدد شیشه کنید و در یخچال نگه داری نمایید..

بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت