logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890
 

انواع کپک و آلودگی قارچ کامبوجا و جلوگیری از آن

انواع کپک و آلودگی قارچ کامبوجا و جلوگیری از آن

نوشیدنی باستانی معجزه گر و شفادهنده کامبوجا که از تخمیر چای سبز یا سیاه تشکیل شده است نوعی باکتری و قارچ مفید  است که مبدا آن اسیا است.اثار شگفت انگیز این نوشیدنی بارها اثبات شده است و دوستداران طبیعت این قارچ را معجزه ای می نامند که باعث افزایش طول عمر می شود.بعد از فراگیر شدن این نوشیدنی در ایران بارها خواص شگفت انگیز آن توسط کاربران وب سایت کامبوجا خانگی گزارش شده است.
نوشیدنی کامبوچا از طریق کشت نوعی باکتری و قارچ مفید تهیه شده و تخمیر می شود.در پژوهش و تحقیقات بین الملی ثابت شده برای سلامت کلی معده و روده همچنین برای به دست آوردن گستره وسیعی از باکتری های مفید ،مصرف نوشیدنی کامبوچا راه حلی قوی است.
اگر میخواهید نوشیدنی کامبوچا را خودتان در منزل درست کنید حتما از بروشور همراه محصول پیروی کنید و دقت داشته باشید دست ها ، شیشه ها و موارد اولیه خام تمیز باشند و باید مواد خام اولیه با کیفیت بالایی باشند. نکته مهمی  که  در تهیه نوشیدنی کامبوچا باید توجه کرد استفاده از پارچه برای عدم ورود عامل آلودگی و باکتری به داخل ظرف و نوشیدنی است. برای حصول اطمینان در این مقاله با سایت کامبوجا خانگی همراه باشید.
پس از سفارش محصول از وب سایت کامبوجا خانگی و دریافت آن ، طبق بروشور اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوچا نموده و به مدت ۷ الی ۱۴ روز در مکان تاریک نگهداری کنید و فضایی برای تبادل هوا بگذارید.درصورتی که تمام موارد گفته شده را رعایت کرده باشید بر روی سطح نوشیدنی لایه جدیدی از قارچ کامبوچا تشکیل شده و در دفعات می توانید از این لایه استفاده نمایید.
قارچ جدید باید سطح صاف و کرم رنگ (با چای سیاه) و شیری رنگ (با چای سبز) به خود بگیرد.

کپک کامبوجا

توجه:احتمال دارد زیر لایه جدید لخته های چای یا کدری ببینید که کاملاً طبیعی و شامل ناخالصی مواد اولیه مانند چای یا تشکیل قارچ بوده که با شستشو از بین می رود.

کامبوجا سالم

درصورتی که بر روی سطح لایه جدید دایره های کوچک با رنگ های متفاوت سبز ، قهوه ای ، قرمز ، مشکی و.. مشاهده کردید علائم کپک  و ورود باکتری مضر به داخل بطری می باشد(دانه ها گرد شیری رنگ برآمده کپک محصوب نمی شوند و قارچ تازه است) .دراین صورت نوشیدنی به همراه قارچ را دور ریخته و از دیگر بطری ها استفاده کنید.
در ادامه شایع ترین دلایل ورود آلودگی و ایجاد کپک کامبوچا را بررسی می کنیم.
  • قارچ مولد را از مکان معتبر بگیرید
  • از ظروف شیشه ای تمیز استفاده کنید.
  • از مواد خام اولیه با کیفیت استفاده کنید.
  • از جابجایی ظرف در زمان تخمیر اجتناب کنید.
  • در مکان پاکیزه با درجه دمای مناسب نگهداری کنید.
  • افراد دارای بیماری حدالامکان در مجاورت محصول نباشند.
  • برروی ظرف پارچه ای قرار تا از نفوذ الودگی جلوگیری شود.
بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت