logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890

طرز تهیه نوشیدنی کامبوجا-کامبوچا

طرز تهیه نوشیدنی کامبوجا-کامبوچا

از بیش از دو هزار سال پیش، مردم سراسر جهان از نوشیدنی یا چای کامبوجا استفاده کرده‌اند. این نوشیدنی خواص زیادی برای سلامتی دارد اما با این حال چندان شناخته‌شده نیست و احتمالاً تاکنون حتی اسم آن نیز به گوشتان نخورده بود. در این مطلب می‌خواهیم در خصوص این نوشیدنی، ترکیبات و خواص آن و طرز تهیه صحبت کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

 (۱لیتر)

  • ½ قاشق غذاخوری چای سیاه یا سبز یا ۲ عدد چای کیسه ای

  •  یک سوم لیوان شکر

  • ۳-۴ لیوان آب

  • ½ فنجان استارتر کامبوجا یا سرکه سیب

 (۲لیتر):

  • ۱ قاشق غذاخوری چای سیاه یا سبز یا ۴ عدد چای کیسه ای

  •  ½ لیوان شکر

  • ۶-۷ لیوان آب

  • ۱ فنجان استارتر کامبوجا یا سرکه سیب

 (۴ لیتر)

  • ۲ قاشق غذاخوری چای سیاه یا سبز یا ۸ عدد چای کیسه ای

  •  ۱ لیوان شکر

  • ۱۳-۱۴ لیوان آب

  • ۲ فنجان استارتر کامبوجا یا سرکه سیب

دستورالعمل تهیه نوشیدنی کامبوجا:

۱-آب داغ و شکر را در ظرف شیشه ای بریزید.با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا شکر حل شود.(آب به اندازه کافی داغ باشد تا بتواند چای را دم دهد ولی در حالت جوشیدن و قل زدن هم نباشد)

۲-چای را داخل ظرف بریزید و بگذارید تا دم بکشد.

توجه کنید استفاده از صافی استیل برای دم کردن چای کامبوجا اشکالی ندارد.دقت کنید قبل از انداختن قارچ داخل مایع باید چای را از صافی رد کنید و تفاله چای داخل مواد نباشد.

۳-بگذارید محلول خنگ شود تا به دمای اتاق برسد.چای را میتوانید بگذارید در محلول بماند تا ۱۰-۱۵ دقیقه یا بگذارید خنگ شود سپس صاف کنید ماندن چای بیشتر در محلول موجب غلظت بشتر محلول خواهد شد.

۴-چای کیسه ای یا چای فله ای را بطور کامل از محلول صاف کنید.

۵-استارتر کامبوجا را اضاف کنید(کامبوجا از قبل یا سرکه سیب)

۶-قارچ کامبوجا فعال را به محلول اضاف کنید(فعال بودن بدین معنی است قارچ از روز قبل در دمای اتاق نگهداری شده باشد و در یخچال نباشد)

۷-روی شیشه را با پارچه کتان تمیز بپوشانید و با کش دور انرا محکم کنید.

۸-محلول را در مکان تاریک و گرم(دمای ۲۵-۲۸درجه) نگه داری کنید میتونید در تابستان داخل کابینت و در زمستان داخل کارتن و کنار بخاری بگذارید.به محلول به مدت ۷ تا ۳۰ روز دست نزنید تا فراید تخمیر تکمیل شود معمولا از روز ۴ ام لایه قارچ جدید تشکیل شده و مانند پرده ای بالای سطح مایع را میگیرد.برای پی بردن به رسیدن کامبوجا می توانید از لایه قارچ شیری رنگی که بچه قارچ است و روی سطح شکیل می شود به رسیدن آن پی ببرید و یا آنرا مزه کنید بعد از ۷ روز اگه مزه سیب ترش(سرکه ای) داد بدانید رسیده است.

۹-بعد از رسیدن کامبوجا قارچ را از داخل ظرف بردارید آنرا بشورید و داخل چای شیرین در تابستان داخل یخچال و در زمستان در محیط خنک نگه داری کنید.

۱۰-محلول بدست آمده را داخل شیشه های نوشابه بریزید و در آنرا ببنید در دمای اتاق بگذارید چند روز دیگه مکانش گرم باشه محلول هنوز هم فعالست میکنه و گازدار میشه و میتونید از نوشابه گازدار دست سازتون لذت ببرید.

بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت