logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890

طرز تهیه کامبوجا با طعم توت فرنگی

 

توت فرنگی تازه و شیرین طعم میوه ای فوق العاده ای به کامبوچا به ارمغان می آورد.در این دستورالعمل ما از توت فرنگی تازه استفاده کردیم با عین حال استفاده از توت فرنگی برای طعم دار کردن کامبوجا بصورت پودر خشک شده توت فرنگی نیز مرسوم است.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

مواد لازم:

 

۱۵عدد توت فرنگی تازه

یک قاشق غذاخوری شکر یا عسل

کامبوجا اماده برای پر کردن شیشه یک  لیتری

قارچ ارگانیک تخمیری کشت شده در محیط آب توت فرنگی

قارچ کشت شده در محلول توت فرنگی(جهت تهیه این قارچ با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید)

دستورالعمل:

 

توت فرنگی ها رو به دو قسمت تقسیم کرده و در ظرف یک لیتری بریزید.

 شکر را اضاف کنید.

ظرف را با کامبوجا پر کنید مقداری سر شیشه را خالی بزارید تا گاز به شیشه اسیب نزند.

درب شیشه را با قفل هوا محکم ببندید و بطری را برای ۳-۷روز به حال خود رها کنید تا گازدار شود.

بطری را داخل یخچال بگذارید.

برای میل کردن نوشیدنی با احتیاط درب شیشه رو باز کنید تا به آرامی گاز خارج شود.نوش جان

شاید این طعم ها را هم دوست داشته باشید!

چرا تخمیر دوم کامبوجا؟

مزایای زیادی در تخمیر دوم نوشیدنی طعم دار شما وجود دارد.

تخمیر دوم باعث ایجاد طعم و عطر عمیق تر و جذاب تر در نوشیدنی خواهد شد.علاوه بر آن اگر در یک بطری شیشه ای سر بسته قرار داشته باشد در طول تخمیر دوم دی اکسید کربن تولید شده در نوشیدنی باقی می ماند این باعث میشود که یک کامبوجا طعم دار میوه ای طبیعی بدست بیاید.

توجه کنید برای تخمیر دوم از بطری های شیشه ای چوب پنبه دار یا محافظ دار برای بسته شدن کامل و عدم خروج هوا استفاده کنید.

انتخاب بهتر در گازدار کردن کامبوجا استفاده از یک بطری با درب قفل دار است که عمل گازدار کردن را به نحوه احسنت انجام میدهد و خطر ترکیدگی و خواص مضر ترکیب نوشیدنی با بطری های پلاستیکی را ندارد.این شیشه بزودی در سایت کامبوجا دات آی ار موجود خواهد شد.

قبل از استفاده از این نوع از بطری ها چک  کنید تا بطری ترک یا نقص نداشته باشد که موجب ترکیدن شیشه نشود.

همچنین قفل درب را کنترل کنید به خوبی بسته شده باشد.در آخر پیشنهاد میکنیم هر روز درب بطری را کمی باز کنید تا گاز اضافی خارج شود.

مطالب مفید دیگر

این مطلب را از دست ندهید!  طرز تهیه نوشیدنی کامبوجا-کامبوچا
بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت