logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890
کمبوجا با طمع قهوه

کمبوجا با طمع قهوه(استفاده از قهوه بجای چای!)

 

برای کشف طمع های های جدید و غیرمعمول چیزهای زیادی رو تجربه کردم یکی از اون چیز های عجیب و غریب دستور زیر است که طعم خاص قهوه رو به کمبوجا اضاف کردم و بنظرم جالب شد این برای دوست داران قهوه و کمبوجا عالیه یه میکس جدید از این دو!

کمبوجا با طمع قهوه(``کافی کام``)-استفاده از قهوه بجای چای

خانواده من سالهاست از کمبوجا استفاده می کنند و نزدیک به ۶ ماه است به پیشنهاد یکی از دوستام برروی کمبوجا با طمع قهوه کار میکنم.
 این روش جدید قطعا جواب میده و یک نوشیدنی پروبیوتیک با طعم بینظیر حاصل می شود.
من چند ترفند را پیدا کردم تا آن را به طعم بهتر برسانم، مانند استفاده از یک طمع دهنده دیگر همراه با قهوه، یک نوشیدنی قهوه ای خیره کننده و کمی ملایم.

نکات مهم

  • اگر برای اولین بار می خواهید کمبوجا طمع دار درست کنید پیشنهاد میکنم با طمع های میوه ای مانند توت فرنگی یا سیب شروع کنید.
  • از آنجا که قهوه به طور طبیعی اسیدی است، من متوجه شدم که به مایع استارتر کمتری نیاز است.
  • از قارچی که برای تولید کمبوجا با قهوه من اسمش رو گذاشتم “کافی کام” استفاده می شود دیگر نمی توان برای تولید کمبوجا با چای استفاده کرد.
  • من متوجه شدم که کمبوجا با قهوه خیلی زود می رسد بنابراین هر روز انرا تست کنید تا مطمعن شوید که ترش نشده باشد و پس از رسیدن انرا در یخچال نگه داری کنید.
  • تخمیر دوم برای عطر و طعم” کافی کام “ضروری است. بدون آن، کمبوجای ما  بسیار تیز و تلخ خواهد بود.

نحوه ساخت کومبوجا از قهوه

مواد اولیه این کمبوجا بجای استفاده از چای قهوه است میتوانید قهوه را دم کرده و با آب مخلوط کنید و یک نوشیدنی پر انرژی و خوشمزه درست کنید.
عناصر
  • ۱ لیتر قهوه دم داده شده ملایم
  • ۱ قاشق مایع استارتر کمبوجا
  • ۱ فنجان شکر
  • ۱ قارچ کمبوجا
  • ۱۰ قطره شربت وانیلی یا شربت مورد علاقه خوش طمع در ترکیب با قهوه

دستورالعمل

  1. شکر را در حالی که قهوه گرم است به آن اضاف کنید.
  2. منتظر بمانید تا دمای قهوه پایین بیاید و به دمای اتاق برسد.
  3. قهوه تولید شده را در یک ظرف شیشه ای بریزید.
  4. یک قاشق سوپ خوری استارتر کمبوجا به محلول اضاف کنید.
  5. با یک پارچه یا توری درب شیشه را بپوشانید و با کش ببندید.
  6. ظرف را در جای تاریک و گرم به مدت ۳-۵روز قرار دهید تا به طمع دلخواه برسد. نشست. بعد از تخمیر و آماده شدن هنوز هم کمبوجای ما کمی تلخ و ترش است.
  7. قارچ را بردارید و برای “کافی کام”بعدی(با تجربه های بیشتر!)در یخچال نگه داری کنید.
  8. کمبوجا حاصل را بردارید و در شیشه نوشابه ریخته و سر انرا خالی بگذارید.
  9. شربت ساده و استویا را به قوطی ها یا بطری ها اضافه کنید (به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کنید).
  10. شیشه نوشابه دربسته  را برای تخمیر دوم به مدت ۲۴-۴۸ساعت در بیرون از یخچال نگه دارید این کار  کمبوجا را گازدار و کمی شیرین میکند.پس از آن کمبوجا را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس در آنرا باز کرده و می توانید با شیر نارگیل یا طمع دهنده ها مخلوط کرده و لذت ببرید.
[/vc_column][/vc_row]

این مطلب را از دست ندهید!  8 دلیل برای اینکه هر روز کمبوجا بنوشید
بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت