logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890

کامبوجا با طعم لیمو و زنجبیل

لیمو و زنجبیل بصورت جداگانه طعم های فوق العاده ای هستند.

این دو طعم در کنار هم بسیار خاص می شود که ترکیب این دو با کامبوجا سازگاری دارد.

مواد لازم:

 

۱-یک  قاشق چایخوری زنجبیل تقریبا خرد شده.

۲-آب یک عدد لیمو.

۴-یک قاشق غذاخوری شکر(شکر افزوده شده به کامبوجا برای تولید گاز کربن دی اکسید کمک میکند البته شما میتوانید آنرا حذف کنید یا از عسل استفاده نمایید)

۳-هشت لیوان کامبوجا خانگی

۴-قارچ ارگانیک تخمیری کشت شده در محیط زنجبیل و لیمو

قارچ کشت شده در محلول زنجبیل(جهت تهیه این قارچ با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید)

دستورالعمل:

 

زنجبیل،آب لیمو و شکر را به شیشه یک لیتری اضاف کنید.

بطری را با با کامبوجا پر کنید،سر ظرف را خالی بگذارید.

شیشه را تکان دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

شیشه در بسته را در دمای اتاق به مدت ۳الی ۷ روز قرار دهید تا گاز دار شود.

شیشه ها را به یخچال انتقال دهید.

حال زمان نوشیدن معجون جوان ساز رسیده است به آرامی درب آنرا باز کنید و از صافی دانه درشت بگذرانید.از نوشیدنی طبیعی و خانگی خود لذت ببرید.

شاید این طعم ها را هم دوست داشته باشید!

چرا تخمیر دوم کامبوجا؟

مزایای زیادی در تخمیر دوم نوشیدنی طعم دار شما وجود دارد.

تخمیر دوم باعث ایجاد طعم و عطر عمیق تر و جذاب تر در نوشیدنی خواهد شد.علاوه بر آن اگر در یک بطری شیشه ای سر بسته قرار داشته باشد در طول تخمیر دوم دی اکسید کربن تولید شده در نوشیدنی باقی می ماند این باعث میشود که یک کامبوجا طعم دار میوه ای طبیعی بدست بیاید.

توجه کنید برای تخمیر دوم از بطری های شیشه ای چوب پنبه دار یا محافظ دار برای بسته شدن کامل و عدم خروج هوا استفاده کنید.

انتخاب بهتر در گازدار کردن کامبوجا استفاده از یک بطری با درب قفل دار است که عمل گازدار کردن را به نحوه احسنت انجام میدهد و خطر ترکیدگی و خواص مضر ترکیب نوشیدنی با بطری های پلاستیکی را ندارد.این شیشه بزودی در سایت کامبوجا دات آی ار موجود خواهد شد.

قبل از استفاده از این نوع از بطری ها چک  کنید تا بطری ترک یا نقص نداشته باشد که موجب ترکیدن شیشه نشود.

همچنین قفل درب را کنترل کنید به خوبی بسته شده باشد.در آخر پیشنهاد میکنیم هر روز درب بطری را کمی باز کنید تا گاز اضافی خارج شود.

مطالب مفید دیگر

از فروشگاه ما دیدن فرمایید

لیمو و زنجبیل بصورت جداگانه طعم های فوق العاده ای هستند.

این دو طعم در کنار هم بسیار خاص می شود که ترکیب این دو با کامبوجا سازگاری دارد.

مواد لازم:

 

۱-یک  قاشق چایخوری زنجبیل تقریبا خرد شده.

۲-آب یک عدد لیمو.

۴-یک قاشق غذاخوری شکر(شکر افزوده شده به کامبوجا برای تولید گاز کربن دی اکسید کمک میکند البته شما میتوانید آنرا حذف کنید یا از عسل استفاده نمایید)

۳-هشت لیوان کامبوجا خانگی

۴-قارچ ارگانیک تخمیری کشت شده در محیط زنجبیل و لیمو

قارچ کشت شده در محلول زنجبیل(جهت تهیه این قارچ با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید)

دستورالعمل:

 

زنجبیل،آب لیمو و شکر را به شیشه یک لیتری اضاف کنید.

بطری را با با کامبوجا پر کنید،سر ظرف را خالی بگذارید.

شیشه را تکان دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

شیشه در بسته را در دمای اتاق به مدت ۳الی ۷ روز قرار دهید تا گاز دار شود.

شیشه ها را به یخچال انتقال دهید.

حال زمان نوشیدن معجون جوان ساز رسیده است به آرامی درب آنرا باز کنید و از صافی دانه درشت بگذرانید.از نوشیدنی طبیعی و خانگی خود لذت ببرید.

شاید این طعم ها را هم دوست داشته باشید!

چرا تخمیر دوم کامبوجا؟

مزایای زیادی در تخمیر دوم نوشیدنی طعم دار شما وجود دارد.

تخمیر دوم باعث ایجاد طعم و عطر عمیق تر و جذاب تر در نوشیدنی خواهد شد.علاوه بر آن اگر در یک بطری شیشه ای سر بسته قرار داشته باشد در طول تخمیر دوم دی اکسید کربن تولید شده در نوشیدنی باقی می ماند این باعث میشود که یک کامبوجا طعم دار میوه ای طبیعی بدست بیاید.

توجه کنید برای تخمیر دوم از بطری های شیشه ای چوب پنبه دار یا محافظ دار برای بسته شدن کامل و عدم خروج هوا استفاده کنید.

انتخاب بهتر در گازدار کردن کامبوجا استفاده از یک بطری با درب قفل دار است که عمل گازدار کردن را به نحوه احسنت انجام میدهد و خطر ترکیدگی و خواص مضر ترکیب نوشیدنی با بطری های پلاستیکی را ندارد.این شیشه بزودی در سایت کامبوجا دات آی ار موجود خواهد شد.

قبل از استفاده از این نوع از بطری ها چک  کنید تا بطری ترک یا نقص نداشته باشد که موجب ترکیدن شیشه نشود.

همچنین قفل درب را کنترل کنید به خوبی بسته شده باشد.در آخر پیشنهاد میکنیم هر روز درب بطری را کمی باز کنید تا گاز اضافی خارج شود.

مطالب مفید دیگر

این مطلب را از دست ندهید!  طرز تهیه کامبوجا با طعم توت فرنگی
بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت