logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890

۸ دلیل برای اینکه هر روز کمبوجا بنوشید

۸ دلیل برای اینکه هر روز کمبوجا بنوشید

کامبوچا، به عنوان “اکسیر جاویدانی” شناخته می شود که توسط حدود ۲۰۰۰ سال پیش توسط چینی ها شناخته شد و در خاور دور خلق شده است، یک نوشیدنی با مزایای سلامتی فراوان که به قلب، مغز و (به ویژه) روده کمک میکند.
کامبوچا، به عنوان “اکسیر جاویدانی” شناخته می شود که توسط حدود ۲۰۰۰ سال پیش توسط چینی ها شناخته شد و در خاور دور خلق شده است، یک نوشیدنی با مزایای سلامتی فراوان که به قلب، مغز و (به ویژه) روده کمک میکند.

سوال این است که این نوشیدنی باستانی چگونه بدن شما را تقویت میکند؟

با توجه به فرایند تخمیر در ایجاد کمبوجا(کامبوجا)، تعداد زیادی باکتری های سالم به نام پروبیوتیک تولید می شود این باکتری ها دستگاه گوارش شما را تقویت و از سیستم ایمنی بدن شما حمایت می کند، زیرا مواد مغذی را جذب و با عفونت و بیماری مبارزه خواهد کرد.
از آنجایی که ۸۰ درصد از سیستم ایمنی بدن شما در روده قرار دارد و سیستم گوارش بخش دوم و بخش عمده سیستم عصبی شماست، جای تعجب نیست که روده به عنوان “مغز دوم” در نظر گرفته می شود.
نوشیدن کمبوجا(کامبوجا)  هر روز می تواند به شما کمک کند تا بدن به حداکثر ایمنی برسد و این موجب درمان بیماری های بدن شما می شود.

کامبوچا چیست؟

کمبوجا(کامبوجا) یک نوشیدنی تخمیری است که شامل چای سیاه و قند (از منابع مختلف، از جمله قند نان، میوه یا عسل) است که به عنوان یک غذای پروبیوتیک کاربردی استفاده می شود. شروع این عمل باکتری و مخمر است که مسئول آغاز فرایند تخمیر با تغذیه از قند است.
بعد از تخمیردر صورت نگه داری محلول در ظرف در بسته، کمبوجا(کامبوجا)  گازدار می شود و حاوی سرکه، ویتامین B، آنزیم ها، پروبیوتیک ها و غلظت بالا اسید (استیک، گلوکونیک و لاکتیک) است. این باکتری ها به عنوان “باکتری تولید کننده سلولز” شناخته می شوند، به این معنی که سلولز تولید می کنند که به عنوان یک سپر برای سلول های بدن عمل می کند.
محلول قند و چای توسط باکتری ها و مخمرها به طور معمول به عنوان قارچ کمبوجاشناخته می شود که معمولا  با چای سیاه یا سبز ساخته می شود، کمبوجا(کامبوجا)  نیز می تواند با چای سبز ساخته شود.
اگر می پرسید که چگونه می توان قارچ را درست کرد باید بگوییم قارچ از مادر تولید می شود و آسان ترین راه تهیه آن از مراکز تولید و تکثیر کمبوجا(کامبوجا)  است.
بعضی از مردم آن را جایگزین سالم برای سودا(آب گازدار) یا نوشابه میدانند زیرا گازدار آن بسیار مطبوع و گوارا است مخصوصا زمانی که حین مراحل تخمیر از آب میوه های طبیعی استفاده شود.

پروبیوتیک های زیر مواد تشکیل دهنده کمبوجا است:

  • گلوکوناتسوباکتر (در اکثر نمونه ها بیش از ۸۵ درصد)
  • استاب باکتر (کمتر از ۲ درصد)
  • لاکتوباسیلوس (در برخی از نمونه ها تا ۳۰ درصد)
  • Zygosaccharomyces (درصد ۹۵)

آمار تغذیه ای کمبوجا:

یک بطری نیم لیتری کمبوجا(کامبوجا) ارزش تغذیه ای بصورت زیر دارد:
  • ۶۰ کالری
  • ۲۰ میلی گرم سدیم
  • ۱۴ گرم کربوهیدرات
  • ۴ گرم شکر
  • ۱۰۰ میکروگرم فولات (۲۵ درصد DV)
  • ۳۴ گرم ریبوفلاوین / ویتامین B2 (۲۰ درصد DV)
  • .۴ میلی گرم ویتامین B6 (۲۰ درصد DV)
  • .۳ میلی گرم تیامین / ویتامین B1 (20 درصد DV)
  • ۴ میلیگرم نیاسین / ویتامین B3 (20 درصد DV)
  • ۱.۲ میکروگرم ویتامین B12 (۲۰ درصد DV)

کامبوچا پاستوریزه یا نه؟

در قدیم اعتقاد به این بود که کمبوجا(کامبوجا) را در ظرف هایی میرختند و از آن استفاده می کردد و بصورت مداوم به آن چای چیرین اضاف میکردند که این عمل باعث تداوم تخمیر بود که باعث ایجاد درصد کوچکی الکل(نهایتا ۳درصد)میشد ولی امروزه کمبوجا(کامبوجا) پاستوریزه را باید به گونه ای عمل آورد که پس از یک دوره اماده شدن محلول قارچ را شستشو داده و برا دوره بعد آماده کرد.

محصولات فروخته شده در وب سایت کمبوجا دات آی ار با روش های کاملا بهداشتی و از بهترین مواد تهیه و توزیع می شوند.

1-شما را در مقابل بیماری ها ایمن میکند.

در بسیاری از مقالات کمبوجا در بهبود سریع زخم تاکید می کند که این خود به دلیل تقویت سیستم دفاعی بدن است همچنین نتایجی که تایید شده می گوید که کمبوجا(کامبوجا) حاوی آنتی اکسیدان های قوی است و می تواند به سم زدایی بدن و محافظت در مقابل بیماری معجزه کند!
در ارتباط با این قدرت مبارزه با بیماری، این آنتی اکسیدان ها به کاهش التهاب کمک می کنند ، که التهاب ریشه بسیاری از بیماری ها است . این کاهش التهابی احتمالا یکی از دلایلی است که کمبوجا(کامبوجا) ممکن است به طور بالقوه خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان ها را کاهش دهد.
یکی از دلایلی که این اتفاق می افتد این است که آنتی اکسیدان ها باعث کاهش استرس اکسیدانی می شوند که می توانند به سلول ها آسیب برساند حتی به DNA. در معرض بسیاری از غذاهای فرآوری شده و مواد شیمیایی موجود در محیط شما می تواند به این استرس منجر شود، که به نوبه خود منجر به التهاب مزمن می شود.
در حالی که چای سیاه معمولی حاوی آنتی اکسیدان ها است.
کمبوجا(کامبوجا) ممکن است به طور خاص بر فعالیت دو آنتی اکسیدان های مهم شناخته شده به عنوان گلوتاتین پراکسیداز و کاتالاز تاثیر مثبت بگذارد. در سال  ۲۰۱۶ کشف شده است که کمبوجا(کامبوجا)  حاوی ایزوراماتین ، متابولیت کورستین باشد.کوورستین با خواص ضد سرطانی عمر طولانی و طولانی همراه است.
تحقیقات از دانشگاه لتونی در سال ۲۰۱۴ می گوید که چای کمبوجا(کامبوجا) می تواند برای بسیاری از عفونت ها و بیماری ها مفید باشد “به علت چهار ویژگی اصلی: سم زدایی، ضد اکسیداسیون، افزایش انرژی، ارتقاء ایمنی و ضد افسردگی.

2-کامبوچا روده شما را سالم نگه می دارد.

به طور طبیعی، توانایی آنتی اکسیدان این چای باستانی، رادیکال های آزاد را که باعث ایجاد ضعف در دستگاه گوارش می شود را از بین می برد. با این حال، بزرگترین فایده کمبوجا(کامبوجا)  پشتیبانی هضم است به دلیل سطح بالای آن از اسید مفید، پروبیوتیک، اسید آمینه و آنزیم ها.
برخی از تحقیقات نشان داده است که توانایی کمبوجا(کامبوجا)  برای پیشگیری و درمان زخم معده بسیار مفید بوده است.
کمبوجا به درمان زخم معده کمک می کند.
اگرچه کمبوجا حاوی باکتری است، اما این باکتری های پاتوژن مضر نیستند. در عوض، آنها مفید هستند به نام (“apathogenes”) که با باکتری های پاتوژن “بد” در روده و دستگاه گوارش رقابت می کنند.

3- کمبوجا به بهبود وضعیت ذهنی کمک می کند.

کمبوجا فقط به هضم غذا کمک نمیکند؛ ممکن است بتواند از ذهن شما محافظت کند. یکی از راه هایی که می تواند این کار را انجام دهد این است که حاوی ویتامین B است. ویتامین B، به ویژه ویتامین B12، به افزایش سطح انرژی کمک می کند و به سلامت روانی منجر می شود.
عملکرد بازسازی روده کمبوجا همچنین نقش مهمی در سلامت روان دارد. افسردگی ممکن است نشانه ای از روده نازک باشد ، به ویژه به دلیل اینکه جذب بد روده به التهاب کمک می کند.
در میان سایر ویژگی های مختلف، توانایی کمبوجا برای تنظیم “ارتباط روده و مغز” پیشنهاد می شود برای پیشگیری یا به حداقل رساندن اثرات اضطراب و افسردگی ، مخصوصا برای فضانوردان و دیگران در شرایط کار شدید (مانند معدنچیان) مفید خواهد بود.

5- عامل ضد باکتری قوی

یکی از مزایای کمبوجا استفاده از آن به عنوان روش درمان بالقوه برای سیلیکوزیس ، یک بیماری ریه ناشی از مواجهه مکرر با ذرات الودگی وسایل نقلیه است.
دانشمندان چینی کشف کردند که نوشیدن کمبوجا می تواند راهی برای درمان این و سایر بیماری های ریه ها ناشی از استنشاق مواد خطرناک و آلودگی های محیطی باشد.

4- مفید برای ریه ها

بنظرجالب است نوشیدنی که خود از تخمیر توسط باکتری بوجود می آید ضد باکتری است. به دلیل نوعی باکتری موجود در کمبوجا این نوشیدنی با باکتری های بد معده مبارزه می کند.
در مطالعات آزمایشگاهی، کوموچا اثر ضد باکتریایی در برابر استاف، E.coli، Sh.Sonnei، دو نوع سم Salmonella و Campylobacter jejuniدارد.
آخرین آنها احتمالا شایع ترین علت مسمومیت غذایی در ایالات متحده است. گاهی اوقات می توان شرایطی به نام سیگنال Guillian-Barree نامید که سیستم ایمنی بدن را به سیستم عصبی حمله می کند. به دلیل خطرات بسیار زیاد عفونت های غذایی و هزینه های قابل توجهی برای درمان این بیماری، FDA بسیار علاقه مند به روش های بالقوه درمان برای C. jejuni است که کمبوجا گزینه مناسبی برای این مورد است.

6- مفید در درمان دیابت

کمبوجا قدرت تنظیم کردن قند بدن را دارد.به خصوص به علت عملکرد آنتی اکسیدان ها در کمبوجا، به نظر می رسد که به کاهش علائم دیابت کمک کند و موثر تر از چای سیاه ضد دیابتی که آن را تخمیر کرده است. به نظر می رسد این امر به ویژه در مورد عملکرد کبد و کلیه، که معمولا برای افراد مبتلا به دیابت ضعیف است، صادق است.

7-برای سیستم قلبی عروقی خوب است

کمبوچا برای برخی از زمان ها مفید است، گرچه تلاش های پژوهشی در این زمینه کمیاب بوده است. با این حال، به نظر می رسد  که در مدل های حیوانی، kombucha کمک می کند تا کاهش سطح تری گلیسیرید ، و همچنین تنظیم طبیعی کلسترول

8- به پاکسازی کبد کمک می کند.

از آنجایی که کبد به فیلتر کردن و تبدیل ترکیبات مضر کمک می کند، این بخش مهمی در هضم و سلامت کلی است. آنتی اکسیدان ها در kombucha ممکن است از کبد از استرس اکسیداتیو و آسیب ناشی از مصرف بیش از حد استامینوفن محافظت کنند.
۲ دیدگاه
  • ارسال شده در۱۵:۵۸,۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

    سلام تشکر بابت جمع آوري مطالب زيباتون

    • ارسال شده در۲۳:۱۰,۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷

      سلام،در تلاش هستیم تا این نوشیدنی شگفت انگیز را به همگان بشناسانیم.از همراهی شما متشکریم

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت